Slaapkamer

Wordt het volgende bed een boxspring?

Als je op zoek bent naar een nieuw bed en je kijkt in de winkel of op internet, dan sta je voor een lastige keuze. Er zijn tegenwoordig namelijk enorm veel aanbieders van bedden waarbij ook veel verschillende soorten prijzen worden gehanteerd. Opvallend is hoe vaak de boxspring
Lees meer

Voorbeelden landelijke slaapkamers

Bij landelijke slaapkamers wordt er over het algemeen veel gebruik gemaakt van hout om zo een warme ruimte te creëren. Doorgaans worden er ruwe materialen gebruikt zoals boomstammen, afgekapte stenen of hout dat er wat vuil uitziet. Wij zochten alvast enkele voorbeelden van
Lees meer

Een vintage slaapkamer in 5 stappen

Gebruik een muur stempel of sjabloon om ene centraal punt te creëren in je slaapkamer, hier kan je dan je juwelen aanhangen. Gebruik hervoor wit, goud of koper haken. Verschillende bloemenmotieven geven een extra antiek gevoel.
Lees meer

Een slaapkamer in je living

Het open karakter van je slaapkamer in je living maakt dit net zo speciaal. Je bent steeds in rechtstreeks contact met je living.
Lees meer

Een badkamer in je slaapkamer

Een badkamer in je slaapkamer, het is eens wat anders en zeker niet alledaags. Toch zie je meer en meer dat mensen een extra badkamer in de master-bedroom laten installeren.
Lees meer