Woonkamer

Praktische woonkamer inrichting

Eén van de belangrijkste vertrekken in een woning is de woonkamer. In de woonkamer worden gasten ontvangen, wordt er tijd doorgebracht met het gezin, wordt er ontspannen na een drukke werkdag en de woonkamer wordt ook vaak als eetruimte gebruikt. Daarnaast zijn er door het
Lees meer

Hoe kies je kussens die bij je zetels passen?

Al gemerkt, kussens in je zetels zijn zoals de kers op de taart en als ze niet perfect bij je zetel passen ziet het er best wel vreemd uit. Hoewel de meeste mensen niet nadenken over het ontwerp of de decoratie op hun kussens blijven het accessoires die je zitbank compleet maken?
Lees meer

10 inspirerende woonkamers met een uitzicht

Een open woonkamer of living geeft je ruimte maakt de ruimte lichter en geeft een gevel van openheid. Woonkamers met ene uitzicht op de Belgische kust in Knokke, uitzicht op het meer van Keerbergen of onze eigen Belgische Ardennen. Wij zochten en vonden enkele pareltjes van
Lees meer

Snoepjes gestreepte living – woonkamer

Zoete snoep-strepen in heldere felle kleuren sieren deze woonkamer. Zo wordt dit een levendig kleurenpallet. De op maat gemaakte plaid geeft het geheel ene vrouwelijke kant.
Lees meer

Een slaapkamer in je living

Het open karakter van je slaapkamer in je living maakt dit net zo speciaal. Je bent steeds in rechtstreeks contact met je living.
Lees meer